Rechercher

Veliu, Tahir: PLATFORMA PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR

"Platforma për Shqipëri të Bashkuar" me autor Tahir Veliu, ideator i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, përmban në thelb, fazat e çlirimit dhe bashkimit të trojeve shqiptare në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar - Shqipëri e Bashkuar.

Libri, poashtu argumenton idenë së Shqipëria e Bashkuar nuk është vetëm dëshirë dhe aspiratë, por është një proces i pashmangshëm, që mbështetet në vullnetin e popullit shqiptar autokton për të jetuar i lirë, i pavarur, sovran, dhe i bashkuar brenda kufijve të vet natyror, historik dhe juridik. Shqipëria e Bashkuar në Europë të Bashkuar.

Référence: 9780994809827
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Fr. 34.35
decrease increase
Share

Details

Verlag Shqipëria e Bashkuar.AL
Einband Kartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr 2016
Seitenangabe 220 S.
Meldetext Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Ausgabekennzeichen Albanisch
Abbildungen 2:B&W 6 x 9 in or 229 x 152 mm Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam
Masse H22.9 cm x B15.2 cm x D1.3 cm 330 g
Autor*in Veliu, Tahir
Filters
Sort
display